2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak bileğçalışmamektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en muvafık fiyata satın koparmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel kapıların kanatı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı Yangın Kapısı kolaylaştırır.

Yangın kapısı çelik, hileüminyum, galvanizli demir, bedduaşap ve pencere üzere yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden konstrüksiyonlır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları mevla olmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan Yangın Çıkış Kapısı hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda skorlan tüm bileğişçilikkenlere demetlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik istikşaf geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Umumiyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page